Викенд у Кану: Памела непрепознатљива, Кендал на модним мукама  

На црвеном тепиху у Кану ових је дана неретко занимљивије него у биоскопској сали. И то не због тога што су на програму досадни филмови, већ зато што глумице, старлете и манекенке дају све од себе не би ли привукле што већу пажњу.
Epa (Guillaume Horcajuelo)
Фото: Epa (Guillaume Horcajuelo)

Тако је за викенд посетиоце и поклонике филма највише изненадила глумица Памела Андерсон, а разлог није ни хаљина, ни скупоцен накит, већ чињеница да је у први мах нико није препознао.

И то не због тога што се звезда некадашње хит серије „Чувари плаже“ није појавила у легендарном црвеном костиму, већ једноставно зато што је Памела изгледала готово непрепознатљиво.

Лоше исцртане обрве и превише „затегнуто“ и изоперисано лице урадили су своје -  из авиона се видело да је Памела, као и многе колегинице пре ње, претерала у намери да заблиста на црвеном тепиху и изгледа млађе него што је изгледала пре двадесет година.

Thumbnail

У модном смислу, звезда током викенда на Кроазети је била манекенка и риалити звезда Кендал Џенер.

Она се на најгламурознијој филмској фешти у Француској појавила у ултракраткој хаљини италијанског креатора Ђанбатиста Валија и све би било сјајно да ова креација није имала толико дугачак шлеп да Кендал једноставно није могла да се креће без помоћи.

Thumbnail

Американку су у стопу морали да прате стилисти и да јој помажу како се не би запетљала о неколико метара дугачку тканину.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести