Бивши новосадски одборник и још двоје такмичара У „ПОТЕРИ” ЗАРАДИЛИ ВИШЕ ОД 1,1 МИЛИОН ДИНАРА

Једанаеста сезона квиза Потера само што је почела, а такмичари су већ у трећој епизоди освојили 1.160.000 динара из касе. У финалном дуелу са принцезом од знања, Милицом Јокановић, такмичарски тим који су чинили Реља Алексић, Марија Јовановић и Павле Анђелковић однео је убедљиву победу.
1
Фото: screenshot / RTS

На самом почетку епизоде, 45-годишњи правник из Новог Сада и бивши одборник „Доста је било“ у Скупштини града Новог Сада Реља Алексић, први је изашао на мегдан феноменалној Милици, како је и прижељкивао. Сигурним кораком и знањем стигао је у првој игри до износа од 90.000 динара. Милица је била добро расположена и понудила првом такмичару као вишу суму 600.000, што је он храбро и прихватио, а исто тако и освојио напунивши заједничку касу и инспиришући своје саиграче.

Након Реље, на сцену је ступила Марија Јовановић из Ужица којој је ово било прво учешће у неком квизу.

Професорка италијанског језика, добро се снашла у првој игри освојивши 75.000 динара, а потом одушевила све у студију прихвативши вишу суму. Из борбе са Милицом Марија је изашла као победник и увећала износ у заједничкој каси за пола милиона динара.

Трећем такмичару, двадесетогодишњем Павлу Анђелковићу из Ниша такође се испунила жеља да се нађе насупрот принцезе од знања. Павле се одлучио да задржи суму од 60.000 коју је освојио у првој игри и исту као свој допринос додао суми коју су претходно освојили Реља и Марија.

Последњи је на подијум изашао Стеван Гајак из Београда, мастер туризмолог, који је из прве игре изашао „тежи“ за 60.000 динара, али потом, упркос храбрости да се одлучи за вишу понуђену суму, није успео да побегне трагачици, те се није нашао раме уз раме са осталим такмичарима у финалној потери.

Да завршница не буде густа, побринула се јака тројка задавши Милици тежак задатак од чак 20 корака предности. Иако је кроз претходне сезоне квиза Милица бриљирала и стизала чак и најдуже низове, изгледа да није био њен дан, па су тако такмичари искористили прилику да је врате „корак уназад“ онда када је требало и тиме је потпуно деконцентришу. То је резултирало убедљивом победом 20:9 и осмехом на лицима такмичара, док их је Милица витешки испратила аплаузом.

(РТС)

EUR/RSD 117.1933
Најновије вести