Чампар: На снимању "Сложне браће" било је много смеха

БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала "Танјуг Рефлектор" била је глумица Маја Чампар која је говорила о својој улози Радице али и о искуствима које има са снимања серије "Сложна браћа - Некст ђенерејшн".
s
Фото: Promo/ETM produkcija

Био је расписан регуларно кастинг на који сам отишла. Кад сам видела ''Сложна браћа'' питала сам се да ли је то то, да ли ће се опет стварно радити нова сезона ''Сложне браће'' и колико ће то да буде одговорно и да носи тежину, рекла је Чампар.

Према њеним речима, њена Радица је "један веома амбициозан девојчурак" који увек наилази на милион проблема, а у стварању улоге било јој је најтеже што је "најнормалнија од свих" ликова.

Чампар је Радицу градила на контрасту - "остати нормалан, а опет бити ненормалан".

Нашаливши се да је "најбоље кад се учи од најбољих и кад се мало краде", Чампар је додала да јој је на снимању било дивно захваљујући учењу од старијих колега и тимском раду.

То ми је велико искуство. Ово је за мене прва велика улога, што је била велика одговорност, истакла је глумица.

Чампар се присетила многих тренутака када екипа морала да понавља сцене јер се нису могли суздржати од смеха, посебно истакавши епизоду када Кемо умире.

На снимању "Сложне браће" било је много смеха. Било је сцена, то ми је било јако тешко да се суздржим од свих, од Милана Ковачевића који игра брата Ђанија, од мог драгог професора Радета Миленковића и Андрије Кузмановића јер су толико били добри а због мене се понављао кадар пар пута, рекла је Чампар.

Пошто игра лик девојке која има амбицију да оде у Канаду, Чампар је "много размишљала како ће се млађе генерације поистоветити с Радицом".

Упознајем много људи из своје бранше, али и других, који просто хоће да иду одавде. Како дани теку, сви видимо шта се лоше дешава и хоћемо да одемо. Али све нас задржава баш велика љубав према нечему овде и осећај припадности ту где јесмо, сматра Чампар.

Упитана какву улогу прижељкује у будућности, Чампар је рекла да би радо да игра жену главног нарко боса.

Потичем с простора где је то у јеку. То је познато, нема шта да се крије. Баш да буде жена, али да није пародија, рекла је Чампар.

EUR/RSD 117.3235
Најновије вести