ЕВО КОЛИКО СУ ПЛАЋЕНЕ ЗВЕЗДЕ ФИЛМОВА ЗА ОДРАСЛЕ Жене у овом бизнису боље зарађују (ФОТО)

Индустрија филмова за одрасле и даље изазива поделе мишљења, а многи глумци говоре о својим искуствима. Неки су похвалили индустрију, док су други указали на недостатке таквог рада.
1
Фото: Ilustarcija pixabay

Стивен Хирш, потпредседник компаније за забаву за одрасле Вивид Ентертаинмент, рекао је за ЦНБЦ да девојке зарађују више новца када први пут уђу у индустрију јер су нове. Међутим, њихов даљи приход зависи од тога колико ће постати популарне. Према ЦНБЦ-у, просечна глумица у индустрији је плаћена између 800 и 1.000 долара за "традиционалну мушко-женску сцену секса."

Они који нису тражени у индустрији и нису популарни могу бити плаћени мање, око 300 долара, док популарнији глумци могу да наплате 1.500 или чак 2.000 долара по сцени. Ако се глумац/глумица упусти у екстремније сцене на екрану, добијају између 1.800 и 2.500 долара.

Дерек Хеј, оснивач агенције за таленте ЛА Дирецт Моделс, рекао је да је видео како глумцима нуде између 2.000 и 6.000 долара за сцену ако је то нешто што никада раније нису радили.

Плате се разликују за мушкарце

Разлика у платама може бити већа када су у питању мушкарци. ЦНБЦ извештава да мушкарци обично добијају 500-600 долара по сцени или чак по дану. Ако су мало познатији, могли би да зараде 700-900 долара.

Порно глумица Валентина Напи рекла је за ВИЦЕ да је зарадила 1.140 долара за "редовну хетеросексуалну сцену" када се први пут преселила у САД јер је тада већ била прилично позната. Али порно глумац Лука Фереро рекао је да у Европи мушкарци у просеку зарађују 533 долара по сцени, преноси Index.

"Мислим да одрасле звезде не зарађују толико новца колико јавност мисли. Мислим да нико, чак ни највеће звезде, не зарађују више од пола милиона годишње, али ако нека од врхунских звезда зарађују од 300.000 до 400.000 долара годишње, по перцепцији већине људи, то би и даље било много новца", закључио је Дерек Хеј.

Б92/Дневник

 
EUR/RSD 117.0764
Најновије вести