Јутјуб уклонио Балашевићеву песму, Скендеровић пријавио крађу

Песма "Човек са месецом у очима" Ђорђа Балашевића уклоњена је са Јутјуба након што је корисник Емил Скендеровић пријавио крађу ауторских права.
balasevic foto lucic.jpg
Фото: Дневник (Бранислав Лучић)/Ђорђе Балашевић

Овим поводом огласила се Балашевићева кћерка Беба на Фејсбуку.

"Уколико сте пожелели да слушате песму 'Човек са месецом у очима' на Јутјуб каналу, нажалост не можете. Јутјуб је привремено уклонио, јер извесни Емил Скендеровић сматра да он има право на њу...", написала је Беба Балашевић.

Она је рекла је да је сигурна да поменути Емил нема никакве везе са песмом, као и да се тачно сећа тренутака када је њен отац писао "Човека са месецом у очима".

"Сећам се када је тата писао ову песму. Чак се сећам и где. Али никако се не сећам да је било какав Емил Скендеровић био у близини. Готово сам сигурна да тај лик нема апсолутно никакве везе са том песмом. Нити једном другом кад смо већ код тога. Доколица је ђавоље игралиште. Верујем да би Емил само волео да је ово његова песма коју му је Ђоле 'мазнуо' па је зато ово урадио... Јер ћу у супротном морати да помислим да је у питању лош човек који жели другима да онемогући да слушају музику коју желе... Емиле, ко год да си... Немој. Ружно је", поручила је Беба Балашевић.

EUR/RSD 117.5787
Најновије вести