КАКАВ ОТАЦ, ТАКАВ СИН, ЧАРЛС И ВИЛИЈАМ ИМАЈУ ИСТИ УКУС ЗА ЉУБАВНИЦЕ Јавност шокирана којим женама су заменили предивне супруге

Да ли је Вилијам кренуо стопама свог оца који је његову мајку Дајану, миљеницу јавности, оставио због некада омражене љубавнице Камиле?
Čarls i Vilijam/Printscreen Youtube
Фото: Čarls i Vilijam/Printscreen Youtube

Светска јавност данима и недељама бруји о животу Кејт Мидлтон након наводне операције па и фотошопа чувене фотографије с децом, те је сада омиљено објашњење таблоида за целу ову мистерију – да је Вилијам нашао љубавницу и да је она трудна.

Како светски медији преносе, наводни сукоб између Вилијама и Кејт након што је она чула за гласине о неверству са маркизом Саром Роуз Чолмондели те да је она наводно трудна. Ово невероватно подсећа на аферу Вилијамовог оца Чарлса који је своју дивну супругу Дајану све време варао са Камилом, чија се упорност на крају исплатила те је постала супруга и добила дуго чекану титулу. Ову везу је највише подржао Дајанин старији син Вилијам који је сад кренуо очевим стопама и изгледа ће миљеницу јавности Кејт Мидлтон, мајку његово троје деце заменити маркизом Саром Роуз Чолмондели која је наводно трудна с њим и он би сада волео да ту везу озваничи као што је то учионио његов отац с Камилом.

 

Гласине о њиховој вези почеле су још 2014, када се спекулисало да се и тајно виђају. Причало се да имају и дете. Сара је такође и вишегодишњи породични пријатељ, а све је наводно почело пре пет година, када се Кејт, према писању таблоида, суочила са Вилијамом када га је и оптужила за превару, након чега се он наводно насмејао, а оптужбе је одбацио.

Фото: Kejt i Vilijam/Youtube printscreen montaza

Водитељ Стивен Колбер и сам је то искористио у својој емисији, те се дотакао могућег сукоба познатог пара, али и наводне афере: „Ха ха, увек добар одговор када те жена оптужи да је вараш. Ха ха, замисли да имам аферу, па то је пресмешно”, карикирао је Колберт наводни разговор Кејт Мидлтон и Вилијама

Оно о чему се такође много пише и полемише јесте и потенцијални покушаји адвокатских представника принца Вилијама да заташка приче о афери и заштити маркизу од Чолмонделија. Подсећамо, светски медији су ових дана писали да је Сара Роуз Чолмондели (39) бивша манекенка и некада је радила у ПР тиму конзервативног посланика Мајкла Гоува као истраживач, али сада своје пословно време користи за вођење имања свог мужа, Дејвида Роксевиџа, 7. маркиза од Чолмонделија, са којим има троје деце.

Много компликованије неверство починио је Вилијамов отац Чарлс. Када је Камила имала 25 година она је живела у Лондону и једном приликом је срела принца Чарлса на забави. Пришла му је и рекла: „Моја прабака је била љубавница твог пра-пра-пра деде. Осећам да имамо нешто заједничко”. Краљевски биографи кажу да је Чарлс у том моменту „изгубио главу” за вицкастом Камилом.

Фото: Čarls i Kamila/Printscreen Youtube

Док је Чарлс био у морнарици, Камила је упознала будућег супруга Ендрјуа Паркера Боулса. Међутим, пар је раскинуо јер је Ендрју тада упловио у везу са принцезом Аном, Чарлсовом сестром. И та веза се брзо прекинула, Камила се удала за Ендруја, а Чарлс је оженио Дајану. Али искра између Камиле и Чарлса никад није нестала.

Свима су говорили како су добри пријатељи, па када је родила своје прво дете, сина Тома, Камила је позвала Чарлса да му буде кум. И он је сада и кум и очух Камилином сину. А онда је дошла та фамозна 1986. година и Чарлс и Камила су обновили или наставили своју везу, упркос томе што су били у браку. Камила је због тога стекла епитет омражене љубавнице који је и данас прати.

Принц није признавао везу па је 1994. за „Њујорк тајмс" о Камили рекао: „Она је била пријатељица јако дуго - и биће моја пријатељица још дуго”. Међутим, Дајана је након развода од Чарлса рекла да је тешко када је троје људи у браку. Убрзо је дајан и погинула у саобраћајној несрећи а Чарлс је полако приближио Камилу својој породици.

Године 1998. своју партнерку упознао је са старијим сином Вилијамом, а 1999. организовао је сусрет с Харијем, те се исте године појавио са њом на рођенданској забави њене сестре у престижном лондонском хотелу.

Елизабета Друга је 2000. позвала Камилу на прославу 60. рођендана грчког краља Константина у Чарлсовој резиденцији. Први јавни пољубац краља и краљице супруге забележен је 2001. године. После је уследио брак и Камила је коначно постала краљица. Да ли ће исто дочекати и Сара Роуз?

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести