ХАРИ И МЕГАН БРАНЕ КЕЈТ МИДЛТОН Ево како знају да није мењала фотографију

Принц Хари и Меган Маркл прекинули су ћутање о скандалу са уређивањем фотографија Кејт Мидлтон, наводно, преко свог портпарола.
Megan i Hari, Youtube printscreen Netflix
Фото: Megan i Hari, Youtube printscreen Netflix

„Ово није грешка коју би Меган икада направила... Она има оштро око и невероватну пажњу за детаље", рекли су они за Пејџ сикс (Page Six).

Сада се огласио и портпарол фондације брачног пара Арчевел. Он је за Њузвик рекао да те изјаве које је објавио Пејџ сикс нису потекле од њих. Додали су да су изјаве можда дошле од „некога повезаног са Сасексима ко је изразио своје мишљење и није био званично овлашћен да говори у њихово име”.

Принцеза Кејт је недавно била предмет спекулација, а многи корисници друштвених мрежа забринути су за њу јер није у јавности виђена од Божића. Наиме, она је недавно на мрежи Икс објавила фотографију коју је, како каже, сама обрадила у Фотошопу, а којом је хтела да честита Дан мајки и захвали се јавности на подршци док наставља да се опоравља од абдоминалне операције.

Фото: Youtube Printscreen/Dnevnik ilustracija

Након што се извинила јавно за своју грешку у обрађивању фотографије, Сасекси су гурнути у центар пажње када се тврдило да су претходно изменили слику коју су поделили како би најавили Кејтину другу трудноћу. Сматра се да је Мисан, фотограф, пријатељ пара, додао дрво на позадину слике. Мисан Хариман је о томе говорио на мрежи Икс: „Ниједно дрво или ливада нису померени или замењени, ово је директна слика камере. Такође, то је дрво џакаранда, а не врба”, прокоментарисао је он.

Сада је у јавност испливао и, како светски медији преносе, наводни сукоб између Вилијама и Кејт након што је она чула за гласине о неверству са маркизом Саром Роуз Чолмондели.

Гласине о њиховој вези почеле су још 2014, када се спекулисало да се и тајно виђају. Причало се да имају и дете.

Сара је такође и вишегодишњи породични пријатељ, а све је наводно почело пре пет година, када се Кејт, према писању таблоида, суочила са Вилијамом када га је и оптужила за превару, након чега се он наводно насмејао, а оптужбе је одбацио.

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести