ЊОЈ ЈЕ БАТА ЖИВОЈИНОВИЋ ИЗГОВОРИО ЧУВЕНУ ВУЛГАРНУ РЕЧЕНИЦУ Ево како данас изгледа и чиме се бави Штефица Цвек

Глумица Витомира Лончар прославила се у филму "У раљама живота", где је снимила чувену сцену са легендарним глумцем Велимиром Батом Живојиновићем.
1
Фото: Youtube Printscreen

Ова сцена остала је упамћена по његовој реплици: "Сад ћу да те ка**ам", коју, каже Витомира, знају и у Кини, у којој данас глумица живи.

- Прошло је 40 година како сам била на аудицији за филм који ми је променио живот и окренуо га наглавачке. Био је један од најгледанијих филмова у држави. Било ми је веома узбудљиво - рекла је глумица и открила да ли јој је био проблем да се обнажи пред камерама.

- Не! У том скидању није било ничега вулгарног или непримереног. Осећала сам се сигурно захваљујући Рајку Грлићу, који ми је на сету омогућио да се тако осећам.

Фото: Youtube Printscreen

Глумица се за Информер једном присетила и тренутка када је упознала Бату Живојиновића.

- Упознала сам га тек на снимању, али нисам била као Штефица Цвек и рекла сам: "Исусе, то је Бата Живојиновић, како је славан". Са њим нисам никад после ни кафу попила.

Бата Живојиновић је својевремено рекао да се постидео када је морао да обуче тиграсте гаће у филму, а Витомира открива да ли се сећа тога и да ли му је био непријатно.

- Е, тога се веома добро сећам. Није се стидео, већ му није било једноставно. Велики фрајер југословенског филма који хода у тиграстим гаћама и онда још не направи ништа тамо некој Штефици.

Витомира је открила и да ли јој смета што се филм памти и по чувеној реченици коју Живојиновић изговара Штефици.

- Више ми је смешно. У Кини имамо групу на друштвеној мрежи We Chat, у којој су чланови екс-ју. Пошто смо супруг и ја најстарији из дијаспоре, млади говоре родитељима кога су упознали, с ким се друже, па спомену и мене. Често добијем поруку - "Рекла сам мами и тати да сте овде и сви вас знају по Бати и реченици сад ћу да те ка**ам", а онда им буде неугодно. Једна реченица коју ми је Бата рекао у филму је обележила генерације. Та сцена је својеврсни феномен.

Преселила се у Кину

- Спаковала сам један кофер и оставила бивши живот иза себе. Била сам спремна да у 57. години започнем нови живот. Живим у граду Сјену познатом по војсци од теракоте и радим као професор на факултету за културу и медије.

Курир/ Информер/ Блиц/ Л. С)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести