ОкоТВоко: Летњи божићни ТВ поклони

Сасвим у складу са субјективним осећајем да смо усред божићне мећаве, СББ је одлучио да продужи божићна даривања и на ово квазилето, те је својим корисницима откључао неке канале, убрзао интернети и појачао понуду у видео клубу.
Ivana Vujanov Nova fotka
Фото: Dnevnik.rs

Тако су корисници Силвер и Голд дуо и трио пакета добили прилику да користе интернет брзине од 50 до чак 300 Мбпс, у зависности од пакета, а ако су ових дана искусили неке проблеме и штуцања у преносу података, не треба да брину. У току је процес повећања брзина који се завршава данас.

Акција траје од 15. маја до 15. августа, а откључани су и додатни дигитални ТВ канале из понуде свим постојећим и новим корисницима ЕОН, Д3, Д3и и Тотал ТВ платформе. То значи да ће грађани имати прилике да уживају у програму на више од 190 канала, од којих је преко 60 у ХД резолуцији. Поред овога, доступно им је преко 14.000 популарних наслова у СББ Видео клубу, кажу у СББ-у.

Осим овог поклона, од чега је у колективном корисничком памћењу остала само прилика да погледају ХБО серију “Игра престола”, због прашине која се дигла поводом емитовања последње епизоде у серијалу, корисници су добили шансу да гледају све Синестарове канале, укључујући и Премијер, али и Натионал Геограпхиц +, Хопстер.

Они који су и даље на Трио пакетима, ове опције мораће да откључају позивом на број кол центра или укључивањем опције преко портала Мој СББ, док су власницима ЕОН пакета ове опције већ откључане, и нет брзина промењена.

Шта је ново у овој понуди, осим чињенице да је дошла неочекивано, али не и неизазвано? Чињеница да су овога пута у понуду уврстили и старе кориснике, што до сада углавном није био случај, пошто је основни циљ сваке компаније да привуче што је могуће већи број претплатника разним врстама акција, понуда и попуста. Једном кад се ухватите у то коло, и обавежете се на годину-две, постајете неинтересантни за оне који одлучују о развоју тржишта. То су на својој кожи најбоље осетили највећи претплатници којима је, због природе пакета, ионако све откључано и подешено на максимум.

Они су обично изузети из празничних акција и често се жале на чињеницу да сви нешто ућаре, а они највише плате. Све до сад, кад је СББ и за њих осмислио награду за верност. Наиме, за кориснике Голд екстра, Голд премијум, ЕОН фул и ЕОН премијум, Тотал ТВ максимум и премијум пакета, СББ је припремио посебан видео каталог са додатним филмовима и серијама. Сваког 15. у месецу, током промотивног периода, овај каталог биче увећан за 10 нових, најновијих филмова различитих жанрова, а реч је о блокбастерима који су се до скоро вртели по биоскопима.

О разлозима за овакав потез СББ-а сувишно је расправљати, у јеку најжешће утакмице између два највећа провајдера у Србији за превласт на тржишту. Пре ове акције МТС је слао своје аквизитере у кампању „од врата до врата“, у покушају да приволи претплатнике да пређу у њихово царство. Да ли су у томе били успешни, још увек се не зна, али је јасно да је СББ, који заостаје за МТС-ом у области мобилне телефоније, озбиљно схватио овај њихов потез, ударајући на свој најјачи адут: комбинацију добро изабраних ТВ програма, брзог интернета и одличне техничке подршке. МТС је сад на потезу, а нама преостаје да купимо кокице, завалимо се и уживамо. У филмовима или овом својеврсном бокс мечу, свеједно.

И. Радоичић

EUR/RSD 117.5649
Најновије вести