ТО СЕ ЗОВЕ СРЕЋА Отишао у оближњи маркет да купи ручак, па освојио милион долара

Самохрани отац из Фремонта у држави Небраска у САД Брант Едингтон отишао је у супермаркет да купи ручак, а у последњи час је одлучио да купи и Мега Милионс срећку
1
Фото: Ilustarcija pixabay

Та одлука је Бранту променила живот. Постао је богатији за милион долара. Не његовој срећки било је пет победничких бројева за извлачење 22. марта.

Иако су његов отац и деда "загрижени играчи Мега Милионса и Powerballa", Едгингтон је рекао да игра само "када џекпот достигне високу цифру и није очекивао да ће купити срећку", навели су званичници лутрије Небраска у саопштењу за медије.

Док је био у продавници, рекли су званичници, друга особа је стајала испред Едгингтона и уновчавала гомилу срећки, али је самохрани отац стрпљиво чекао и купио срећку.

"Не играм често", рекао је званичницима лутрије.

"Као самохрани родитељ, морам више да мислим о ономе што је на столу", пише USA Today.

Следеће суботе, рекли су званичници, Едгингтон је отишао у продавницу да провери да ли је нешто добио. Док је покушавао да на скенеру провери срећку, није имао успеха. А онда је затражио од жене која је радила у смени да му помогне.

"Нестала је на минут. Онда је друга жена дошла с њом и само су ме гледале. Та друга жена ми је рекла "Немојте да паднете у несвест кад вам ово кажем.", испричао је срећни самохрани отац који је у Линколну, седишту лутрије Небраска уновчио свој добитак у петак.

Дневник/ Телеграф Бизнис

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести