Вечерас светска премијера „Fear the Walking Dead”

Узбудљивих девет нових епизода другог дела шесте сезоне серије „Fear the Walking Dead” почињу са емитовањем на АМЦ каналу вечерас, 12. априла, у премијерном термину од 03.00 сата с репризом истог дана у 22.00 часа.
fear the walkinf dead
Фото: Promo AMC

Шеста сезона серије „Fear the Walking Dead” приказује шта се догодило с необичном породицом уједињеном око мисије да помогне онима којима је помоћ потребна. Након што су је Видрџинија и њени Пионири растурили, група се раштркала по њеним далекосежним насељима. Последње што је Морган поручио групи на крају пете сезоне јесте да „само живе“, а у овој сезони ће се видети шта то тачно значи за сваког од њих.

Неки ће сматрати да су стабилност и могућности које се пружају у Вирџинијиним заједницама интригантни, неки ће потонути у мрак, док ће се други борити против онога што им је наметнуто. Живот иза Вирџинијиних зидина довешће у искушење сваког од њих на различите начине, што ће их принудити да пронађу своје место у овом новом свету.

У првој епизоди под називом „Врата”, којом и почиње светска премијера, видеће се како поновно повезивање са старим пријатељем помаже Џону Дорији да се извуче из његовог најмрачније стања. По повратку у Лавтон, Вирџинија захтева одговоре.

Серија „Fear the Walking Dead” је била премијерно приказана пре тачно шест година као претеча серије „Walking Dead”. Наставак апокалиптичне зомби драме дубоко зарања у нешто ново од онога што смо навикли када је ова тематика у питању. Од самог почетка је стекла милионски број фанова широм света због своје неуобичајне тематике и савршене продукције.

Главне улоге тумаче Лени Џејмс, Колби Минифи, Алyсија Дебнам-Кери, Колман Доминго, Данај Гарсија, Гарет Дилхант, Меги Грејс, Џена Елфман, Алекса Нисенсон, Остин Амелио, Лени Џејмс и многи други.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести