ВЕЛИКИ УСПЕХ НАШЕ НОВОСАЂАНКЕ Милица други пут ушла у Гинисову књигу рекорда

Новосађанка Милица Наранчић српска фитнес шампионка, успела је по други пут да за 60 секунди уради 64 склека са одбијањем дланова о тло и да се изједначи са рекордом у мушкој конкуренцији и упише се по други пут у Гинисову књигу рекорда.
а
Фото: приватна архива

Рекорд у мушкој конкуренцији три године је држао вишеструки Гинисов рекордер, маестрални Грк Георге Котсимпос.

Просечна брзина извођења склека износила је 0.94 стотинки, а сопствени рекорд је оборила у Њујорку, на простору фитнес центра Crunch, 19. фебруара (на свој рођендан) 2024. Године. Званични сертификат из Лондона јој је стигао јуче.

Стручни штаб су чинили: државни званичник, адвокат Russell Cirincione, генерални менаџер фитнес центра Crunch Louis Rosales и елитни тренери Ary Bowman и Nora Levine.

Да подсетимо, први рекорд Милица је оборила у Србији, у ММА академији Family Fight Team у Новом Саду.Тада је за 60 секунди урадила 61 склек са одбијањем дланова о тло и оборила рекорд стар 7 година који је износио 40 понављања.

Милица је и  вишеструка  Државна и Балканска шампионка и први српски професионалац у фитнесу.

Фото: приватна архива

Професионалну лигу је започела 2018. године када је победила на најпрестижнијем такмичењу на свету, Arnold Classic-у, где јој је награду лично уручио легендарни Арнолд Шварценегер.

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести