Теохарис: Све што желиш је Грчка

АТИНА: Грчки министар туризма Харис Теохарис позвао је људе из целог света да на лето проведу одмор у Грчкој, истичући слоган те земље "Све што желиш је Грчка".
grcka santorini, pixabay
Фото: Grčko ostrvo Santorini, foto: Pixabay

Сад и заувек једино што желите је Грчка. Да вратите осмех на усне, са надом да ћете вратити своје животе, једина ствар коју желите је Грчка, рекао је Теохарис у обраћању на међународном сајму путовања ИТБ Берлин 2021, који се ове године одвија онлајн.

Он је рекао да се Грчка нада, ако епидемиолошки услови то дозволе, да ће отворити врата за туризам до 14. маја.

До тада ће, како је објаснио, бити испитано пилот отварање, вероватно почетком априла, са земљама ЕУ и земљама које су далеко одмакле у вакцинацији попут Израела.

Обраћајући се потенцијалним посетиоцима, Теохарис је истакао да је Грчка спремна да их дочека са свеобухватним протоколом за лето 2021, под условом да испуне један од три услова: или да су вакцинисани или да имају антитела или негативан тест на ковид-19.

Zoki
10.03.2021 • 19:06
Sve što želim je Grčka, al' uopšte nije isključeno da ću na letovanje u Bugarsku ili Albaniju. Iznajmiću auto kod unirent.a i krenuti onde gde mogu da odem bez previše peripetija, koje bi mi samo ubile volju za putovanjem. A Grčka, ako bude moglo-ok, ako ne, biće neke druge godine.
EUR/RSD 117.5649
Најновије вести