WORLD OF TANKS Срби и Хрвати шампиони Европе у "тенкићима"

Једна од планетарно популарних онлајн игрица, која се итекако радо игра и на нашим просторима, World of Tanks (WoT) добила је нове шампионе на свом европском серверу и по први пут у историји је у питању тенковски клан са Балкана!
c
Фото: Youtube Printscreen

Реч је о клану De-Vi (Delicious Vicious), у потпуности састављеном од "тенкиста" из Србије и Хрватске, пробраних веретарана ове игре којима је пошло за руком да направе овај незапамћен подвиг у гејмерском свету. Ови момци не само да су дошли до финала, избацивши претходно веома јак клан CSA, него су у одлучујућем окршају савладали изузетно јаку интернационалну скупину BG_WP. Можда вам ово име не значи пуно али играчима WoT-а је довољно рећи FAME и све ће им бити јасно, а управо је BG_WP великом већином састављен од прекаљених мајстора ове игре из чувеног клана FAME.

Фото: Youtube Printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Овај тактичко-акциони окршај виртуелних тенкова игра се у формату 15 против 15 играча на пет добијених партија, а додајмо притом и то да је балкански клан De-Vi веома узбудљиву финалну серију мечева добио са 5:3 у победама; и то након што су испрва губили 0:2, што је само за себе несвакидашње постигнуће.

Фото: Youtube Printscreen

Тиме су наши момци показали да су уједињени најбољи виртуелни тенкисти Европе, за шта су освојили лепе новчане награде и сада им предстоји да покажу да су можда најбољи и на планети јер након овог тријумфа 3. августа играју ревијални меч против најбољег тима са Америчког сервера, а 15. септембра им следује најтежи испит јер ће путовати у Минск да се уживо супротставе најбољим играчима са убедљиво најјачег и најбројнијег WoT сервера - оног у Русији.

Срећно момци!

А. Г.


Снимак финалног окршаја можете одгледати на 3:44:52...

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести