Ловци на ванземаљце "нападају" Област 51

Ловци на истину не скривају своје смеле планове да траже ванземаљске госте на подручју базе ваздухопловства „Едвардс“, која је под јаким мерама обезбеђења. Чак су и путем друштвене мреже Фејсбук позвали све који су се спремни да им се придруже.
1
Фото: Youtube Printscreen

Више од 165.000 људи „означило“ је да ће се придружити лову на ванземаљце у америчкој бази на Фејсбук догађају, који је направљен под називом „Област 51, не могу све да нас зауставе“; док је више од 200.000 корисника „означило“ да су „заинтересовани“.

Покушај организованог упада заказан је за 20. септембар. „Састаћемо се у Области 51 и координирати наш улазак“, наведено је на догађају направљеном на Фејсбуку.

Тајна америчка ваздушна база, под кодним називом Област 51, у држави Невада, за коју се наводи да је прошла кроз доста техничких промена, годинама је била магнет за све врсте теоретичара завере и ловаца на ванземаљце. Педесетих година прошлог века, САД су почеле да тестирају авион за извиђање на високој надморској висини, и одмах су се појавиле извештаји о виђању НЛО-а.

Влада је признала да је та тајна база у вези са обавештајним делатностима 2013. године, након захтева за слободу информација из 2005. године. Сматра се да база развија ЦИА шпијунску технологију на високој надморској висини, која се неретко повезује са дизајном ванземаљског свемирског брода, тако да теоретичари завере и даље тврде да је то место где се већ налазе или ће бити смештени НЛО, ако пристану на Земљу.

Режим безбедности на том подручју није уплашио ловце на ванземаљце. Само у јануару ове године, службеници Националне сигурности Неваде пуцали су на човека који је возилом покушао да уђе у чувану област.

EUR/RSD 117.3161
Најновије вести