НУМЕРОЛОГИЈА ОТКРИВА ЗА КИМ ВАМ СРЦЕ ЖУДИ  Четворкама треба традиционалан партнер, а Петице обожавају шармере

Откријте какав је идеалан партнер за вас на основу генерацијског броја
б
Фото: Pixabay.com / Dnevnik.rs

Знате ли да се у генерацијском броју види каквог партнера желите?

Генерацијски број се добије сабирањем свих бројева године вашег рођења. Када их на крају сведете на прости број, знаћете који вам је генерацијски број.

На примјер: 1986. година

1 + 9 + 8 + 6 = 24 = 2 + 4 = 6

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 1

Жели интелигентног партнера са којим може о свему да разговара. Пожељно је да буде и интелигентнији од ње саме, јер воле да учи нове и непознате ствари. Никако не сме бити тврдоглав и искључив, то не трпе. Мора да им буде ослонац и подршка. Цене добре говорнике, али ако се граматички неправилно изражавају, ту је крај. Желе мирну љубав без великих осцилација.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 2

Реагује искључиво на емоцију. Треба им емотиван партнер који ће без устезања да покаује љубав и емоцију. Двојке воле да им се говори, да их уверавају у постојање емоција, да им се негује самопоуздање. Не воле грубост, очекују од партнера да их својом пажњом, љубављу обасипа.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 3

Очекују безусловну љубав и максималну толеранцију од партнера. Ако имају среће и сретну оваквог партнера, направиће му бајку од живота. Тројке и саме то могу и хоће да дају, без задршке, али само у случају да то и добију. Теже идеалу.

Фото: Pixabay.com / Dnevnik.rs

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 4

Желе партнера сличног себи. На првом месту желе одговорно и традиционално биће. То мора бити частан партнер, вредан и  радан, на кога се могу ослонити без резерве, и који ће високо ценити њихове особине. Презиру неуравнотежене односе, желе да знају на чему су и куда то води.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 5

Воле веселе, причљиве, занимљиве и интелигентне партнере. Оне који преузимају иницијативу, праве им разна изненађења, само нека им није досадан. Желе да уз партнера откривају све животне радости, воле смех и забаву, презиру расправе и ограничавања слободе. Даће максимум од себе правом партнеру.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 6

Естете, и зато желе шармантне и лепе и пожељне партнере. Наравно, да само њима припадају. Траже давање у љубави, пажњу и еротику, јер то им је важно. Желе да им партнер пружи све благодати доброг живота. Желе брак, стабилну финансијску ситуацију, лепо уређен дом, децу, богат друштвени живот и хармонију, која им је веома потребна.

Фото: Pixabay.com / Dnevnik.rs

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 7

Желе натпросечно интелигентне партнере с којима могу да анализирају и воде филозофске разговоре, јер су и сами такви. Партнер им мора дати искрену љубав, без икаквих сумњи, љубоморе или посесивности.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 8

Желе снажне и пословно остварене партнере. Желе заштиту и сигурност, ослонац који нису имали ни у родитељској кући. Бирају крупне и стасите партнере који су ауторитет и који ће им јасно поставити границе. Желе алфа партнера којег ће поштовати, али не и диктатора.

ГЕНЕРАЦИЈСКИ БРОЈ 9

Желе партнера који ће им дати сву љубав овог света, и више од тога. Како су деветке јако затворена бића, желе партнера којем могу да се отворе и који неће злоупотребити њихово поверење. Боје се издаје па им је потребан партнер који ће им бити одан

atma.hr/informer.rs

 

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести