ОДЕЛО (НЕ)ЧИНИ ЧОВЕКА Фризерка одвукла бескућника у салон НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ како га је ДОТЕРАЛА, коментари на мрежама само ПЉУШТЕ (ВИДЕО)

Снимак је наишао на позитивне реакције корисника мреже који су рекли да се иза овог лика које заиста атрактиван човек који може слободно у глумце.
b
Фото: Printscreen/TikTok/ .yaser_

Један снимак је доказао да деци не смета нечија нехигјена и да виде само добро у људима. Док је један бескућник седео на клупи држећи голуба у руци, један дечак се примакао и сео поред њега да помази птицу.

Међутим, са стране се појавила мајка која је буквално отргла дечака из руку овог човека не желећи да дете борави поред "прљаве и запуштене особе". Средовечни човек их је тужно погледао, међутим, недуго затим пришла му је једна жена која га је повела са собом у свој салон. Одлучила је да се реши његове дуге косе и браде и да уради потпуну трансформацију овог несрећног човека.

Док је стрпљиво седео на столици у фризерском салону, фризерка га је ошишала и офарбала, дезинфиковала му лице и урадила депилацију и на крају га обријала. Фризерка је има доста тога да уради, међутим, била је стрпљива и корак по корак одрадла је све како је замислила. Иза запуштеног и прљавог изгледа овог човека је открила потпуно другу особу иза чијег лика се крила права радост и живост који су били успавани због живота на улици.

Снимак је наишао на позитивне реакције корисника мреже који су рекли да се иза овог лика које заиста атрактиван човек који може слободно у глумце.

„Поштовање“, „Он је глумац 100 посто“, „Како неко може да остави човека на улици и не помогне му“, „Одличан посао“... само су неки од безброј коментара испод овог невероватног снимка.

 

Еспресо

@.yaser_ الطف لقطات ممكن تشاهدها جزء ثاني Part 2 💔#meme #music #fyp #foryou #foryoupage #memes #movie ♬ 生活好累 - 奶盖
EUR/RSD 117.0764
Најновије вести