УПЕЦАО ЧУДОВИШТЕ Снимак овог риболовца обишао је свет, погледајте и због чега (ВИДЕО)

Риболов је за многе мушкарце један од најомиљенијих хобија и често ћете многе од њих видети како уживају поред реке док пецају.
r
Фото: Printscreen/TikTok/yvesbissonsturgeonco

Ипак, дешава се некад да неке рибе нису улов за чорбу или неки деликатес, већ да се ради о спортском риболову што је углавном ствар доказивања међу риболовцима.

На ТикТоку се скоро појавио снимак једног од њих који је забацио удицу негде у водама Британске Колумбије, желећи да окуша своју срећу.

Врло брзо за удицу се закачило огромно водено створење које је људе на друштвеним мрежама оставило у шоку својиим изгледом и величином.

Риба је полако израњала из воде али није потпуно изашла због чега се претпоставља да је у питању само спортски риболов, међутим, њена појава људе није оставила равнодушним. Иако је ово још једна у низу његових улова, јесетра, породица риба које живе на подручју Северне Америке и Евроазије у просеку су дужине од 2 до 3,5 метара али могу достићи дужину и до 5 метара, због чега их неки називају воденим чудовиштима.

 

@yvesbissonsturgeonco Look at the size of this giant sturgeon😱 Special guest @Forrest Galante came out with us to help tag and collect data on several sturgeon🙌 #sturgeon #fishing #river #monsters #fishtok ♬ original sound - Taha.asaad

Риба је привукла велику пажњу људи који су се питали да ли је снимак уопште веродостојан и реалан и да тако нешто никада у животу нису видели.

Срећна република

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести