Уз Оскара скупи поклони, а међу њима крема с марихуаном

БЕОГРАД: Номиновани за Оскара 2019. у недељу ће на свечаној церемонији добити пакете с поклонима, међу којима ће се наћи и и бешумна пумпица за груди, поклон путовање на Галапагос, али и светлећа четка за ве-це.
EPA-EFE/EUGENE GARCIA
Фото: EPA-EFE/EUGENE GARCIA

У пакетима глумцима, редитељима и осталим филмским ствараоцима који су номиновани биће и конац за зубе, терапијске сесије са стручњаком за фобије, 15 пари луксузних лажних трепавица, лосиони и слаткиши, чланска карта холивудског Клуба љубитеља марихуане. 

Међу поклонима ће бити и поводац за псе и шпијунска оловка коју поклања организација за заштиту животиња "Пета", а којом се шаље сигнал организацији за заштиту животиња ако неко наиђе на злостављану животињу.

Добитници Оскара могу да рачунају и на уметничку слику Рејана Вилијамса, портретисте коме су најчешћи мотиви пси и велике мачке, а највреднији поклон могло би да буде крстарење до Исланда или Галапагоса, мада ће се, како пише Гардијан, а преноси РТС, у понуди наћи још две дестинације.

Иначе, вредност ових пакета обично се изражава бројком од шест цифара и у њима доминирају серуми и третмани намењени за негу коже. 

Они ће ове године бити обогаћени екстрактом марихуане, с обзиром да је у Калифорнији ова супстанца прошле године легализована.

Највише пажње, међутим, изазвала је антибактеријска четка за ве-це шољу, названа „Мистер Пу“ која светли у мраку и на себи има огромног смешка.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести