НЕПЛАНИРАНО СЕ „ПОНОВИЛА“ Жена отишла на затезање коже, а пробудила се с лажним грудима и задњицом! Ево колико сад треба да ПЛАТИ за оно што НИЈЕ ТРАЖИЛА

Кимберли Мекормик је 65-годишњакиња, чија је прича обишла свет. Након губитка чак 68 килограма, коначно је дошла до тога да уради операцију уклањања и затезања вишка коже.
m
Фото: Youtube Printscreen

Међутим, није могла ни да сања са каквом ће се трансформацијом пробудити након операције.

Операција у Америци би је коштала више од 50.000 долара, док је цена исте операције у Тихуани у Мексику била знатно нижа и кретала се око 13.000 долара.

У истој болници је шест година раније радила операцију желуца, која је прошла перфектно, како је говорила у интервјуу за "NewsNation". Тако, водећи се добрим искуством и приступачнијим ценама, одлучила је да тамо закаже операцију, која ће јој помоћи око вишка коже.

Све је деловало супер, међутим, када је процедура завршена, доктори су забранили ћерки да је посети, а како се испоставило, ни Кимберли нису обилазили неколико дана након операције.

Кад је постала свесна где је, Кимберли је почела вриштећи да дозива своју ћерку, јер је приметила огромне груди, а потом је приметила да јој је урађено и бразилско подизање задњице.

Да живим и 500 година, никада не бих пожелела да урадим тако нешто, наводи она.

Ћерка Мисти Ен је након неколико дана покушавања коначно успела да дође до собе њене мајке, а када ју је видела, препала се. Нос јој је био сив, а усне модре и плаве. Била је повезна на читав резервоар кисеоника.

Када је њена ћерка појурила да се суочи са болницом и пријави ову катастрофалну грешку, наводи да ју је из болнице "избацио крупан и наоружан мушкарац", који је био обезбеђење.

Како наводе, болница их је гонила да плате додатних 2.500 долара, због непланираног "одуженог боравка". Убрзо су наступиле претње затвором, ако не плате пуну цену операције, а како Кимберли додаје, натерана је да потпише да је била сагласна за све захвате које је добила, иако нису наведени у првобитном формулару, који је потписала пре операције.

Када су се вратиле у Америку, земља им није била нимало од помоћи. Обратиле су се полицији у Сан Дијегу, која их је исмевала и рекла да то морају да обавесте полицију у Тихуани, исту која их је растерала пиштољима.

Распитале су се колико би коштала "поправка" ове операције, а речено јој је да ће цифра бити барем око 75.000 долара. Несрећна и сломљена, Кимберли је одустала на неко време.

Међутим убрзо је морала да оде у болницу у Сан Дијегу, због инфекције коју је добила због лежања у нехигијенској соби.

Она

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести