ОЧНИ КАПЦИ СУ МИ СПУШТЕНИ и мрзела сам их од кад знам за себе! Шминкерка ОПЕРАЦИЈУ платила 1.400 евра, а онда је уследило нешто ЧЕМУ СЕ НИЈЕ НАДАЛА Погледајте како ИЗГЛЕДА након ИНТЕРВЕНЦИЈЕ (ФОТО)

Ђема Гилфоу (39) је шминкерка из енглеског града Ливерпула, која је одувек мрзела своје спуштене очне капке који су изгледали као да су “пали”.
v
Фото: Printscreen/Instagram@gemmagilfoyle_mua

Како је старила то је више долазило до изражаја, па се на прагу пете деценије одважила да коначно оде на операцију капака.

Потрошила је 1.400 евра на интервенцију уклањања вишка коже са капака. Према њеним речима, као неко ко већ 19 година ради у индустрији лепоте, није могла да се не упоређује са женама које је шминкала.

Очни капци су ми спуштени и мрзела сам их од кад знам за себе. Нисам могла, а да се не дивим женама које имају перфектне капке, јер им је шминка савршено стојала. Оперисала сам се да би и мени шминка боље стајала, нема кајања, објаснила је она.

Операцију је имала у Амстердаму, а пропратни резултат је и ожиљак од 5 цм иза десног ока током периода опоравка. Ђема се упркос ожиљку, није покајала због захвата и каже да је веома узбуђена што ће моћи да нанесе шминку на своје “нове капке”.

Гилфоува је први пут чула за могућност уклањања вишка коже на капцима од својих клијенткиња. Жене су у њеном салону за шминкање редовно разговарале на ту тему. Ђема је потом истраживала клинике у Ливерпулу пре него што је пронашла клинику у Амстердаму. Имала је тридесетоминутну телефонску консултацију са специјалистом, како би детаљније била обавештена о процедури.

 

Операција је трајала око пола сата, а шминкерка је била будна током интервенције. Како објашњава, добила је локалну анестезију унутар ока. Међутим, након операције, очи су почеле да добијају модрице и отицале су током наредних шест дана. Лекари су јој објаснили да ће процес комплетног опоравка трајати четири месеца. Ђема је одушевљена резултатима иако је сам процес опоравка у току.

Осећам се сјајно, волим што сам коначно то урадила. Потпуно је безболно и није ми толико стало до ожиљка, иако ме чека још два месеца зацељивања. Очи умивам раствором од соли, строго избегавам сапун на лицу, док од лекова против болова пијем парацетамола и ибупрофен. Коначно сам у потпуности задовољна својим изгледом и срећна сам што сам одлучила да урадми нешто што сам дуго желела, објаснила је она за Деји стар.

Дневник/ Срећна Република

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести