РИБЉИ ЋЕВАПИ РАЈ ЗА НЕПЦЕ Овом специјалитету тешко ћете одолети!
22.04.2025.
21:45
21:51
Коментари (0)
У овом специјалитету ћете сигурно уживати, а можете додати сос или прилог по жељи.
Потребно је:
300 г филета ослића
25 г проса
50 мл воде
на врх кашичице белог лука у праху
на врх кашичице соли
на врх кашичице бибера
1/2 везе першуна
презле
уље
Припрема:
Прелијте просо са дупло већом количином воде. Кувајте 10 минута на средњој температури, након врења. Онда склоните и оставите 10 минута да набубри. Сипајте воде по потреби. Филете рибе уситните виљушком. У блендер ставите филете рибе, просо, зачине и презле, па блендајте док не добијете густу смесу. Рукама обликујте ћевапе, па их пржите на врелом уљу, док не порумене. Оставите на убрусу да се оцеде од вишка масноће.
Укупан број коментара је: 0