Терзић: Отет нам и Куп, крећемо акцију смењивања Кокезе 

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић изразио је незадовољство јер према његовом мишљењу арбитар Милорад Мажић није досудио два пенала за црвено-беле у поразу од Партизана (1:0) у финалу Купа, истакавши да је радио по налогу Славише Кокезе и да ће већ од понедељка кренути у акцију смењивања првог човека Фудбалског савеза Србије.

"Честитао бих свим актерима на изванредној утакмици, давно није био овакав дерби, честитам играчима Партизана и њиховом тренеру Марку Николићу, применио је тактику класичног бункера и играо на контре. Поносан сам на играче и тренера, показали су да су најбољи у земљи, доминирали, али нису дошли до пехара јер су против себе имали председника Славишу Кокезу", рекао је Терзић на ванредној конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Терзић је додао да Звезда има снагу да смени Кокезу.

"Од понедељка крећемо у акцију за Кокезину смену. Док је на челу Савеза немамо чему да се надамо. Звезда има капацитет да се избори са Кокезом. Доследно спроводи тактику Томислава Караџића".

Како је нагласио, Кокеза је, док је био у управи Звезде, био директан кривац за губитак евро-лиценце 2014. године.

"То је урадио само да би се обрачунао са Џајићем, легендом клуба. Сада исто чини због своје сујете и интереса како би ово руководство отишло и дошло ново по његовом укусу".

Он је оптужио најбољег српског судију Милорада Мажића за неуједначен критеријум против Партизана.

"Како објаснити да Мажић прави овакве грешке, уз налог челника Савеза. У финалу Купа нам се не свирају два пенала, над Боаћијем...Не само два пенала, већ и неуједначен критеријум, погибељну игру противника. Остали смо без заслужене дупле круне", закључио је директор црвено-белих, уз констатацију да је дуг клуба преполовљен са 52 милиона евра откад је дошло садашње руководство.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести