Талентовани војвођански боксери у кампу у Бањи Ковиљачи

Одлука Управног одбора Војвођанског боксерског савеза, са професором др Срђаном Вукмировићем на челу, да се организују кампови за млађе узрасне категорије у потпуности је оправдала сврху. Окупљање пионира и јуниора у две смене у Бањи Ковиљачи био је пун погодак, с чиме се, поред учесника, сложио и председник Вукмировић.
1
Фото: Dnevnik.rs

"У складу са нашим финансијским могућностима одлучили смо да први камп за младе буде одржан у Бањи Ковиљачи. Потрудили смо се да камп буде између два најзначајнија такмићења која су у нашој организацији - недавне 35. Војвођанске златне рукавице и Јуниорског купа нација у Врбасу."

Председник тренерске организације Драган Васиљевић руководио је кампом.

" Ово је била сјајна прилика да се млади боксери што боље припреме и изборе да ВБС представљају на два међународна турнира, за младе у Суботици и за јуниоре у Врбасу. Надам се да ће следеће године камп бити масовнији.У сарадњи са члановима тренерске организације и са клубовима изабрали смо полазнике кампа", рекао је Васиљевић.

У кампу су боравили: Ненад Јовановић (Словен, Рума), Дарко Мајер (Војводина, Нови Сад), Нермин Ајетовић и Бојан Тимотијевић (Цемент, Беочин), Александар Раду и Бранислав Детки ( Кикинда), Стефан Цамовић (Чарнок,  Врбас),  Омер Аметовић (Златни гонг, Рума), Богдан Миклош (Галактика, Сомбор), Гардијан Наранyић (Петровград, Зрењанин), Семиз Алић (Мачва, Шабац), Баранко Зерамски (Шајкаш, Жабаљ), Страхиња Карамбеговић (СомборИ и  Немања Димовски (Динамо, Панчево).

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести