Ексклузивно: Џулија Робертс се гостила на Тврђави с породицом

НОВИ САД: Ових дана хотел „Леополд Први” на Петроварадинској тврђави угостио је бројне филмске звезде, међу којима је свакако најзвучније име Џулија Робертс.
Epa (Ian Langsdon)
Фото: Epa (Ian Langsdon)

Мегазвезда одсела је у Београду, али је у среду одлучила да вечерње часове проведе с породицом и пријатељима у поменутом хотелу, уживајући у погледу на Дунав и Нови Сад, а још више у укусним залогајима које је специјално припремао шеф кухиње Михајло.

Џулија је са супругом и сином стигла око 18 часова и сместила се у апартман који носи идентични назив као и хотел – „Леополд Први”. Чим је асистенткиња хотела преузела њене кључеве и предала документа, позната глумица љубазно је изразила жељу да вечера, не кријући да је допутовала гладна и уморна.

Наручила је филе лососа на пиринчу у крем-сосу од вина и белог лука, док је њен син уживао у пилећим крилцима у пикантном сосу, а потом и у таљателама у крем-сосу од сланине и чери парадајза.

Након вечере, Џулија је замолила да јој особље кухиње спакује преосталу наручену храну да не би била бачена, при чему се на разумевању захвалила у више наврата.
Фото: Youtube Printscreen

По речима хотелског особља, позната глумица је била љубазна, али с обзиром на то да је на приватном путовању, није желела да се фотографише.

Међутим, истовремено се и захвалила што је уопште питана за дозволу да буде фотографисана.


Гост и Ричард Маден

Осим ње, у хотелу још увек одседају Ричард Маден, познатији као Роб Старк у серији „Игра престола”, као и глумица Џилијан Џејкобс.

Сви глумци одседају у „супериор” собама на првом спрату, које су луксузно опремљене и свака звезда одседа сама у соби, док је Џулија с породицом уживала у апартману.


Данас у преподневним сатима Џулија Робертс преузела је своја документа, поздравила се страствено са својим мужем, који је остао да ради на снимању филма „Ибица”, и са сином отишла из хотела.

С. Савић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести