петроварадинска тврђава

Нови Сад ПОЖАР НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ горело ниско растиње
Ноћас нешто после поноћи грађани су приметили пожар на обронцима Фрушке горе, непосредно испред Петроварадинске тврђаве.
Нови Сад „Космодром” на Тврђави окупио све генерације ПОРУКЕ НА СРПСКОМ ПОСЛАТЕ У СВЕМИР
На образовно-музичкој манифестација „Космодром”, одржаној јуче на Петроварадинској тврђави, подељеној на зоне, посетиоци свих генерација, а нарочито деца, имали су прилику да се упознају са роботима и дроновима, присуствују трци ФПВ дронова, лансирању ракета, гледају пројекције Планетаријума, лете балоном на топао ваздух, а у вечерњим сатима шаљу поруке у свемир. Партнер манифестације је Индија, која је пре неколико седмица слетела на Месец, те уживо преко свемира комуницирала са Србијом.
Нови Сад Градоначелник Ђурић с министарком културе ОБИШАО ПЕТРОВАРАДИНСКУ ТВРЂАВУ Процењује се штета од невремена и траже начини да се помогне
НОВИ САД: Потпредседница Владе и министарка културе Маја Гојковић обишла је данас са градоначелником Новог Сада Миланом Ђурићем споменик културе Петроварадинску тврђаву и објекте који су оштећени у невремену и том приликом поручила да ће се након процене штете сагледати могућности у погледу помоћи да се што пре санирају последице и несметано настави живот у граду.
Нови Сад Ђурић: Наредних дана биће утврђено колика је материјална штета на Петроварадинској тврђави
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић обишао је и Петроварадинску тврђаву јер је снажним налетима ветра током стравичног невремена претрпела оштећења.
Хроника МУШКАРАЦ ПАО СА БЕДЕМА ПЕТРОВАРАДИНСКЕ ТВРЂАВЕ Белгијанац повређен након афтерпартија?
Страни држављанин старости око 30 година пао је јутрос око 8.40 сати са бедема Петроварадинске тврђаве на Егзит фестивалу.
Photo
Култура / Музика Друго вече на Егзиту отворили бенд Jenner и Dina Jashari
НОВИ САД: Домаћи женски метал бенд " Jenner" обележио је почетак друге ноћи на Главној бини 23. Егзит фестивала, док је македонска музичарка Dina Jashari & Другари оставила утисак на бини Visa Fusion Stage.
Photo
Култура / Музика Домаћи бенд "Шајзербитерлемон" отворио Главну бину 23. издања Егзита (ФОТО)
НОВИ САД: Домаћи бенд „Шајзербитерлемон“ отворио је вечерас Главну бину - Маин Стаге на 23. Егзит фестивалу у Новом Саду и приредио краћи наступ за загревање пред концерте иностраних музичара.
Нови Сад Отворене капије, ПОЧЕО ЕГЗИТ, река људи стигла на Тврђаву
На Петроварадинској тврђави су хиљаде младих, почео је најпопуларнији европски фестивал Егзит - већ  у касним поподневним часовима река људи упутила се преко Варадинског моста ка Подграђу и Тврђави.
Нови Сад Нова паркинг места у Петроварадину за време Егзита
За време одржавања музичког фестивала EXIT, на Петроварадинској тврђави од 6. до 9. јула 2023. године, ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање на следећим локацијама у Петроварадину:
Photo
Нови Сад ЕГЗИТ И СРБИЈА ВОЗ ОЛАКШАВАЈУ ПУТ ДО ЂАВЕ: Додатне, ноћне линије током фестивала ЦЕНЕ КАРАТА НЕПРОМЕЊЕНЕ
НОВИ САД: Егзит фестивал и Србија воз одлучили су да поново обрадују фестивалску публику, те да им олакшају и убрзају пут до Петроварадинске тврђаве.
EUR/RSD 117.2071
Најновије вести