петроварадинска тврђава

Нови Сад Изложба "Обнова подграђа Петроварадинске тврђаве"
Изложба „Обнова подграђа Петроварадинске тврђаве” отвара се сутра у 14 часова у холу испред клуба посланика АП Војводине и трајаће до 14. јула.
Нови Сад У плану санација платоа на Бастиону Св. Леополда
У наредном периоду може се очекивати уређење платоа на Бастиону Св. Леополда на Петроварадинској тврђави, будући да је Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције расписала јавну набавку за санацију поменутог платоа, који је под заштитом Завода за заштиту споменика.
Нови Сад Петроварадинска тврђава у улози двора Беле III у Немањићима
Ако сте протеклог викенда гледали "Немањиће - Рађање краљевине" могли сте да приметите да је један од симбола Новог Сада – Петроварадинска тврђава, нашла своје место и у овој ТВ серији.
Нови Сад Очишћено више од тоне смећа тврђави
Редовни и почасни чланови удружења „3Д свет”, огранак УГРИП-а, у недељној еколошкој акцији изнели су тону и 300 килограма смећа из два спољна барутна магацина на Петроварадинској тврђави.
Нови Сад Више од стотину туриста и суграђана посетило Нови Сад и Петроварадинску тврђаву
Новосађани, али и сви они који су јуче били у посети нашем граду имали су прилику да кроз две бесплатне туре слушају о историји Новог Сада, народима који овде живе и великанима који су за собом оставили трага.
Нови Сад Егзит шири листу извођача: Faver Ray и Sevdaliza долазе на Тврђаву
На Петроварадинску тврђаву долазе арт-поп диве Faver Ray и Sevdaliza. Karen Dreijer позната и као Faver Ray, долази на врхунцу каријере, са хедлајнерским позицијама најзначајнијх фестивала овог лета, као што су “Примавера” или “Мелт”.
Нови Сад Поводом Светског дана туристичких водича шетња Тврђавом и центром града
Удружење туристичких водича Новог Сада, у сарадњи са Туристичком организацијом Новог Сада, а поводом Светског дана туристичких водича, и ове године организује у суботу, 17. фебруара, бесплатну промотивну шетњу по Новом Саду и Петроварадинској тврђави.
Нови Сад УГРИП-и настављају да чисте Тврђаву
НОВИ САД: Волонтери удружења грађана „3D World“ (УГРИП-и) настављају с акцијама чишћења Петроварадинске тврђаве.
Нови Сад Успешно завршено чишћење тврђаве
Волонтери удружења грађана „3D World” (УГРИП-и) у недељној акцији изнели су 1.700 килограма смећа смећа из Равелина Леополда Првог и још неких делова горње тврђаве, чиме је завршена двоипогодишња мисија чишћења подземља централног дела Петроварадинске тврђаве.
Нови Сад Очишћено нових 700 килограма смећа са Петроварадинске тврђаве
Волонтери удружења “3D World” и ове недеље учествовали су у акцији чишћења Петроварадинске тврђаве, коју организују “УГРИП” и “Еко урбан фронт”.
EUR/RSD 118.0876
Најновије вести