Суперлига: Мреже мировале, Бачка и Војводина поделили бодове 0:0

У претпоследњем колу јесењег дела Суперлиге Србије у Бачкој Паланци се играо војвођански дерби, у којем су копља укрстили домаћа екипе Бачке и новосадска Војводина, али публика сасвим сигурно није могла бити задовољна виђеним јер није било голова и утакмица је завршена резултатом 0:0.
FK Vojvodina FK Backa/J. Grlic
Фото: Ј. Грлић/Са летошњег сусрета између Војводине и Бачке у Новом Саду

Утакмица је завршена

92. минут: Илић је шутирао са око 23 метра, али је лопта отишла далеко ван оквира гола.

91. минут: Макарић је шутирао са око 18 метара искоса, али је Роцков ухватио лопту.

76. минут: После корнера за Војводину, Лазаревић је шутирао са око 24 метра, али је лопта отишла поред стативе.

69. минутВећ у следећем нападу у казненом простору црвено-белих створила се велика гужва, али неколико играча Бачке није успело да упути ударац ка голу.

68. минут: Месаровић је после неколико минута проведних у игри могао да доведе Војводину у вођство, али је његов покушај лоба са ивице шеснаестерца отишао превисоко.

64. минут: После лепе акције, лопта је дошла до играча Војводине Нешковића који је шутирао из непосредне близине, али је његов шут одбранио Зоговић уз помоћ стативе.

59. минут: Слободан ударац за Војводину са око 30 метара извео је Арсић, али је његов шут завршио високо преко гола Бачке.

48. минут: Шут Спрема из даљине, са око 22 метра, али право у добро постављеног Роцкова.

Полувреме...

До краја првог полувремена више није било изгледних прилика. Гледаоци на стадиону могли су видети грубу игру на обе стране, која није донела ништа лепо утакмици, а одбране су биле у главним улогама.

31. минут: Добра прилика за Војводину, Гојков је лепо проиграо Лазаревића али је овај шутирао само поред леве стативе гола Бачке.

21. минут: Због оштрог прекршаја над Нешковићем на средини терена, жути картон у екипи Бачке добио је Костић.

15. минут: Изгледна полуконтра Бачке, али је шут Макарића зауставио Роцков.

13. минут: Шанса за Бачку, Спремо из срца казненог простора Војводине шутира мало поред гола.

10. минут: Добра акција на десном крилу Арсића и Гојкова. Арсић шутирао са 15 метара али право у голмана домаћих Зоговића.

4. минут: Прво узбуђење на стадиону али не због неке изгледне прилике, него због општег кошкања играча обе екипе, које је главни судија окончан доделивши само по жути картон за Роцкова из Војводине и Радиновића из Бачке.

Утакмица је почела...


Тимови утакмицу почињу у следећим саставима:

БАЧКА: Зоговић, Илић, Бјелош, Макарић, Мићић, Грабеж, Спремо, Ђорић, Радиновић, Костић, Чековић.

ВОЈВОДИНА: Роцков, Лазаревић, Саничанин, Арсић, Гојков, Граовац, Антић, Зломислић, Милојевић, Нешковић, Гајић.

Главни судија: Игор Стоиљковић


Фото: Dnevnik.rs

Фудбалски сусрет се игра на бачкопаланачком стадиону „Славко Малетин Вава“, а свакако можемо очекивати неизвесну утакмицу два тима која по правилу играју тврде и занимљиве утакмице, обично без пуно голова али са обострано великом борбеношћу.

До овог кола Војводина је заузимала осмо место на табели са 26 освојених бодова из 19 утакмица, док се Бачка пласирала на једанаесто место са 17 бодова.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести