Играчи панчевачког Железничара вредно тренирају: Јеврић задовољан досадашњим радом

Фудбалери српсколигаша Железничара из Панчева већ недељу дана вредно тренирају под надзором новог тренера Душана Јеврића и његових сарадника Марка Андрејића и Владимира Растовића.
Zeleznicar Pancevo strucni stab
Фото: Стручни штаб Железничара, фото: Б. Стојковски

На тренинзима је присутно 25 фудбалера, међу којима су и тројица новајлија - Младен Лазаревић (Мачва), Лука Стојановић (Колубара) и Лазар Владисављевић (Аполонија, Албанија).

- За сада све тече по плану и имамо доста времена и контролних утакмица да се добро спремимо - рекао је Душан Јеврић. Најважније је то да смо сви на окупу и да будемо здрави. Попуста нема ни за кога и знам да фудбалерима није лако, али без тога не можемо да будемо спремни и јаки у новој сезони. Кад кренемо с утакмицама, играчима ће бити лакше, али обавезе на терену морају да испоштују до краја. Само на тај начин моћи ће да се наметну за стартну поставу.

У односу на неке претходне сезоне, пуно је младих играча на тренинзима.

- Задовољан сам њиховим залагањем и радом, јер су већ показали да ће за наш тим у будућности бити добра решења. Заједнички циљ са управом клуба је да делујемо снажно, као прави тим и да атмосфера буде на високом нивоу.

Прва провера на програму је 20. јула, када ће популарна “дизелка” снаге одмерити с Радничким из Новог Београда.

- Имаћемо озбиљну проверу против ривала из нашег ранга такмичења, која ће нам показати колико можемо, али и да видимо нашу праву тренутну вредност. Има још доста времена до почетка првенства и сви заједно верујемо да ћемо на крају сезоне испунити очекивања навијача.

Од 23. јула екипе ће отићи на десетодневне припреме на Златибор.

- Другу фазу рада обавићемо на Златибору где ћемо имати одличне услове и одиграти три јаке контролне утакмице. Верујем и очекујем да ће све бити како треба и да ћемо спремни ући у сезону, у којој желимо да направимо добар резултат и пласирамо се у виши ранг - завршио је Јеврић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести