Јединствена Србија: Шта још треба Обрадовић да учини да институције реагују?

ЈАГОДИНА: Председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић Палма најоштрије осуђује "дивљање Бошка Обрадовића и групе његових хулигана".
palma, tanjug
Фото: Tanjug/N.Jovanović, arhiva

"Бошка Обрадовића више не треба посматрати као народног посланика чије је место у Парламенту, већ као неког против кога је подигнут поступак за више кривичних дела насиља над грађанима, народним посланицима и државним институцијама. 

Прекјуче смо били сведоци скрнављења државне заставе и дивљања овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела у Скупштини Србије, данас је нападао народне посланике испред Народне Скупштине док су долазили на посао и поједине и тукао", наводи Марковић у саопштењу коеј је достављено медија.

Марковић пита и шта још треба да уради "овај вишеструки повратник у вршењу кривичних дела", да институције државе почну да раде свој посао и примене закон.

Јединствена Србија позива тужилаштво да хитно реагује и примени закон, и ухапси овог вишеструког повратника у вршењу кривичних дела и покаже да у држави Србији функционишу државне институције и да је Србија земља у којој се примењује владавина права.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести