Николић: Остварили смо историјску победу против Партизана

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Тренер Радничког из Сремске Митровице Дејан Николић изјавио је да је његова екипа остварила историјску победу против Партизана у шеснаестини финала Купа Србије.
ФК Партизан-Сандић фото
Фото: ФК Партизан-Сандић фото

Раднички се пласирао у осмину финала Купа Србије, пошто је после бољег извођења пенала победио Партизан укупним резултатом 3:1. Партизан је водио 1:0, а домаћи су до изједначења стигли у 92. минуту. Раднички је потом до победе стигао резултатом 2:0 у пенал серији.

"Сигурно је да бих био задовољан да је остало 1:0 за Партизан. Рекао сам и пре почетка меча нама је био циљ да држимо утакмицу у неизвесности. На полувремену сам рекао да немају страх, идемо, па шта нам Бог да, резултат је на крају најмање битан. На крају је Партизан промашио шансе, пенали су лутрија, били смо срећнији и забележили смо историјску победу", рекао је Николић за ТВ Арена спорт.

Он је истакао да победу против Партизана никада неће да заборави.

"Ово је нешто што се не заборавља, ово ће у мојој тренерској каријери остати у посебном сећању. Надам се да ће ово бити ветар у леђа на мечевима у Првој лиги Србије. Овим резултатом и подвигом ће и у првенству све доћи на своје место", додао је тренер Радничког.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести