Бајкери великог срца

Штићенике Дома за децу и омладину ометену у развоју у Ветернику поводом великог хришћанског празника Ускрса овог викенда посетио је један необичан ускршњи зец – “Мотозека”.

Удружење моториста “Апостоли” из Новог Сада и ове године је организовало акцију, у оквиру које су чланови удружења, заједно са пријатељима и члановима бројних других мото-клубова из града и околине, посетили Дом у Ветернику, дружили се са штићеницима те установе и поделили им слаткише и фарбана јаја.

–  Акција је, осим празничног дружења, имала и хуманитарни карактер - каже – истакла је ПР менаyерка Удружења „Апостоли” Сандра Штели. – Ове године, уз несебичну помоћ спонзора – предузећа “Југокомерција” у Ветернику, обезбедили смо рампу за особе са инвалидитетом, која је монтирана на комби Дома за децу и омладину ометену у развоју. Ово је већ традиционални сусрет са децом и омладином у ветерничкој установи и прилика да, као и увек, дамо све од себе да им макар мало улепшамо свакодневницу.

Ускршњи караван је бројао око 70 мотора, а бајкери су овом акцијом још једном показали и доказали да имају велико срце. Штићеници дома у Ветернику уживали су у дружењу и поклонима, а своју захвалност и срећу нису крили, те им осмеси нису силази с лица.   
А. Б.
 

EUR/RSD 118.0507
Најновије вести