ЕМОТИВАН ИСПРАЋАЈ У ПЕНЗИЈУ НАКОН 43 ГОДИНЕ РАДА У ШКОЛИ Учитеља Зорана испратило његових 14 ГЕНЕРАЦИЈА које је извео на пут (ВИДЕО)

Учитељ у новосадској Основној школи "Никола Тесла", Зоран Дамјановић, данас је завршио свој радни стаж од скоро пола века! Он је након 43 године рада у школи испраћен у пензију, а није ни слутио какав емотивни опроштај му следи.
Учитељ Зоран
Фото: Printscreen YouTube

Изненађење су му направиле колеге и представници свих генерација његових ђака. Са осмехом на лицу и повезом преко очију, Зоран је ушао у школу када се преломио громогласан аплауз, који је трајао пет минута, а дирнути учитељ поклонио се неколико пута својим ђацима.

Учитељ који је свој радни век посветио да децу изведе на прави пут, дочекао је да њега испрате на заслужени одмор у пензији.

-Више нисам Зоран, сад сам Зоро. Ово нисам очекивао, ово је велико изненађење, најпријатније које сам могао да доживим. Неко ме је питао данас колико сам генерација извео. Мислим да ми је ово 14. Најмлађи су данас плакали, умало и мене да расплачу. Изашао сам из учионице да не бих плакао. Драго ми је што сте сви са осмехом на лицу и желим вам много успеха у даљем животу- рекао је Зоран окупљенима. 

EUR/RSD 117.1695
Најновије вести