ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА МИЛАН ЂУРИЋ: Смањићемо незапосленост испод шест посто, држава и град су створили привредну климу и политику континуитета

Платформа "Твој град" отворена је целе године и покренута је првобитно због расправе о буџету, а затим и о свим пројектима у нашем граду, рекао је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић за "Разгледнице", на РТВ1.
Милан Ђурић
Фото: Screenshot RTV1

-Има близу 10.000 регистрованих корисника, пошто само они могу да гласају. Важна је ствар да имамо ту интеракцију, да чујемо шта грађани желе за њихов кварт и цели град. Кренули смо 2012. године са 19 посто незапослености, а након тога је 2023. године била 6,1 посто, а надамо се да ће ове године пасти испод шест посто. То јесте политика континуитета. Као држава смо створили привредну климу, а онда и као град. Лианбо треба да крене са радом у Радној зони Каћ. Мислим да смо близу да доведемо још једну кинеску фабрику. Имамо слатке муке- морамо да опремимо наше индустријске зоне како бисмо привукли нове инвеститоре. Разговарамо са нашом државом да одређене парцеле пређу на Град Нови Сад- истакао је Ђурић и нагласио да своје слободне време користи за шетње и даље унапређење града.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести