"Лето у башти Дома војске на кеју" у Новом Саду

НОВИ САД: Културна манифестација “Лето у башти Дома војске на кеју” у виду позоришно-музичког програма биће одржана од 12. до 28. августа у Новом Саду, најавили су организатори.
5
Фото: Dnevnik.rs

Репертоар представа током три недеље петком и суботом је подељен на Дечји и Вечерњи програм, који ће се одвијати од 19, односно у 21 час управо у Летњој башти Дома војске на кеју.

Прве ноћи, 12. августа биће изведен комад за децу “Три прасета” Путујућег позоришта “Свитац” и “Лутка” трупе “Шмиранти”, док је наредно вече (13.08.) резервисано за “Вука и седам јарића” такође театра “Свитац” и stand up наступ “О лепим стварима” Стефана Остојића.

Наредни петак 19. август доноси гостовање Позоришта “Театрило” са бајком “Црвенкапа и Вучко”, као и концерт састава “Неуспех”, а исти театар за децу у суботу 20.08. ће извести “Лава и миша”, док је Вечерњи програм усмерен ка одраслима - монодрама “Осјећајте се као код куће” Театра “Пуна кућа”.

Последњег викенд сегмента у петак, 26. августа на програму су “Деда Мразове невоље” (Позориште Једног Глумца) и чувена дуо драма “Кисеоник” Ивана Вирипајева, редитељке Миље Мазарак (Народно позориште Сомбор).

У суботу, 27.08. новосадска манифестација ће бити затворена представама “Успавана лепотица” (Позориште Театрило) и “Аматери” Новосадског Новог театра.

EUR/RSD 117.3087
Најновије вести