Осмомартовска продајна изложба на СПЕНСУ

Осмомартовска продајна изложба отворена је јуче на првом спрату ЈП „Спортски и пословни центар Војводина”, а може се посетити до недеље, 8. марта, од 8 до 20 часова.
1

Произвођачи су изнели разноврсну понуду цвећа, сувенира, козметике, бижутерије, ручних и уметничких радова.

– Сматрам да свему треба дати лични печат, а производи попут декоративних свећа, тегли и саксија, идеалан су поклон за 8. март – истакла је Љиљана Кобаш, која је представила производе ручне радиности. – Цене изложених производа су приступачне и крећу се од 100 до 1.000 динара. Саксијско цвеће кошта 150 динара, а украшени бамбуси 370 до 400 динара.

На шароликом штанду посетиоци могу видети личне уметничке креације тима „Коги и Тами хендмејд”. Изложени накит направљен је од различитог материјала, попут бакра, осликане коже, месинга, полудрагог камења и кристала. На пример, уникатне минђуше коштају до 500 динара. На истом штанду могу се наћи украсне и декоративне флаше Радојке Настић, које стају од 150 до 300 динара.

Поклон за драге даме могу бити домаћи прехрамбени производи који се могу набавити на штанду Пољопривредног газдинства „Атељевић”. Како су нам рекли представници газдинства, њихови сокови, компоти, сирупи, пекмези, ракије и вина праве се без икаквих адитива и конзерванса.

Производи за негу коже веома су користан и леп поклон за вољене жене. На пример, то могу бити мелеми од маслиновог уља, пчелињег воска и кантариона с Влашке планине, који стају само 200 динара, док се за исту намену могу пазарити и козметички производи на бази лековитог сибирског кедровог уља, које је изложила представница бренда „Велас” Ела Секуловић.

– Козметика „Велас” издваја се по сибирском кедровом уљу које не служи само за негу коже него и читавог организма    истакла је Ела Секуловић. – Изложени сапуни у свом саставу имају глицерин и намењени су пре свега деци, а стају 150 и 200 динара. Цена универзалне креме је 1.000 динара, антирида 800, млека за тело 600, креме за руке и стопала 380, морске соли 390 динара. Производи су диван поклон за 8. март, веома добро су се показали на тржишту и квалитетни су.

Изложба на Спенсу може се посетити до недеље, 8. марта, од 8 до 20 часова

На манифестацији своје производе изложили су и Удружење за дечју и церебралну парализу „Сунце” и Удружење дистрофичара Јужнобачког округа.

Посетиоци на Спенсу могу набавити и друге поклоне за Дан жена, попут симпатичних магнетића, дрвених украса, цегера од текстила, слаткиша и уметничких дела.

Текст и фото: А. Андријевић и Т. Пачић

EUR/RSD 117.5673
Најновије вести