Продате све вечерње улазнице за „Новосадски Октоберфест“

Поновила се иста ситуација као и прошле године - пар дана уочи фестивала - продате су све улазнице за „Новосадски Октоберфест“ за вечерње термине (од 19.00 до 02.00).
октобер
Фото: Промо

Љубитељи пива и добре забаве још могу да купе улазнице за дневни термин у суботу 21.10. од 11.00 до 16.00 часова када ће моћи да осете атмосферу фестивала, пробају више од 50 врста пива, переце и кобасице и присуствују такмичењу „Battle of the Bands“.

Цена ове улазнице је - 250 динара. За вечерње термине остало је још неколико десетина места за седење за петак и суботу по ценама које се крећу од 960 динара по особи (за ту цену добија се улазница, место за седење и сувенир-кригла од 0.5л са логом „Октоберфеста“).

Заинтересовани могу да их погледају и резервишу на веб страници www.oktoberfest2017.rs 

Други по реду “Новосадски Октоберфест” одржаће се ове године 20. и 21. октобра у Мастер Центру Новосадског сајма. Ове године наступају: “Хладно пиво”, САРС, “Orthodox Celts”, “Drum ‘N’ Zez”, “Прљави инспектор Блажа и Кљунови“, “Love Hunters”, “Амајлија” и многи други.

Прошлогодишњи “Октоберфест” у Новом Саду посетило је преко 16.000 људи, а све улазнице су биле продате неколико дана уочи догађаја. Током два дана фестивала попило се 32 хиљаде литара пива, појело 5 хиљада кобасица и преко 10 хиљада переца, а фестивал је прошао без иједног инцидента и интервенције полиције и хитне помоћи.

Новосађани и њихови гости биће у прилици и ове године да уживају у више десетина брендова пива из целог света, баварским кобасицама, перецама и пуно добре забаве.

На званичном сајту можете се пријавити и за такмичење у држању кригле пива и видети и друге наградне игре које организујемо.

“Новосадски Октоберфест 2017“ организују Color Press Grupa, HBO Color Media Events, Новосадски сајам, уз подршку Града Новог Сада, Градског секретаријата за привреду и Туристичке организације Новог Сада. 

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести