Снижења у бутицима све мање

Како се ближи крај лета, велика сезонска снижења полако пролазе. Међутим, за оне који су били на одморима и нису стигли да искористе попусте, у неким продавницама их и даље има.
r
Фото: pixabay.com

У бутицима више нема снижене гардеробе, елитнијих брендова јер полако стиже нова колекција. Одећа по доступнијим ценама може се пронаћи у неким продавницама на финалном снижењу. С друге стране, у продавницама на Булевару ослобођења и другим небрендираним радњама током целе године може се купити много јефтинија гардероба, која је приступачна већем броју грађана. Због тога и не чуди то што тамо нема снижења.

Што се цена тиче, оне варирају од бренда до бренда и у зависности од врсте одевног предмета. Мајице кратких рукава у већини продавница могу се пронаћи и за 250 динара, док се у скупљим бутицима не могу приуштити јефтиније од 600 динара. Фармерице су исто знатно скупље у радњама у центру града, готово да нема јефтинијих од 3.000 динара, а у неким елитнијим бутицима су и изнад 10.000. У обичним и кинеским радњама цене им се крећу од 1.200 до 2.500 динара.

У бутицима и даље могу да се пронађу летње хаљине и сукње по прилично повољним ценама, с обзиром на то да су остали последњи комади те врсте гардеробе. За те артикле потребно је издвојити највише до 1.000 динара.

За разлику од цена, и брендираним продавницама и онима на и око Булевара ослобођења је заједничко то да полако долазе нове колекције за хладније време.

М. Мићуновић, М. Вуковић

Фото: Dnevnik.rs
EUR/RSD 117.5802
Најновије вести