У плану још десет лежећих полицајаца у Ср. Карловцима

Сва је прилика да ће на карловачким улицама бити постављено још десет успоривача брзине возила, такозваних лежећих полицајаца.
U Sr. Karlovcima će biti postavljeno još deset usporivača brzine vozila Foto: Dnevnik.rs
Фото: У Ср. Карловцима ће бити постављено још десет успоривача брзине возила Фото: Дневник.рс

Општинска управа је 13. марта расписала јавну набавку за њихову уградњу, а као разлог наводи се повећање безбедности учесника у саобраћају у зони школе и у улицама с повећаним интезитетом саобраћаја.

По пројекту повећања безбедности саобраћаја у Сремским Карловцима, лежећи полицајци планирани су у Петроварадинској, улицама  Митрополита Стратимировића, Белило, Карловачких ђака и Браће Анђелић. Предвиђа се да успоривачи буду трапезног облика, високи седам центиметара и да имају оборене ивице. 

Конкурсна документација доступна је на интернет адреси општине www.sremskikarlovci.rs као и на Порталу јавних набавки. Рок за достављање понуда је 22. март у 9 часова, а сат и по након тога понуде ће бити и отворене.

На карловачким улицама за сада има шест лежећих полицајаца. На захтев грађана, пре неколико година они су монтирани и у Улици Јована Јовановића Змаја, али пошто се нису показали ефикасним, житељи те улице су тражили и да се уклоне.

З. М.

David & GOLI J…
20.03.2019 • 17:59
... NEZABORAVITE VRH BANSTOLA OD Raskrsnice ( Kad Vec Nije Napravljen ... Ne Zaboravite VRH BANSTOLA !!! ( Kad Vec nije Napravljen Kruzni Tok ) Hvala !!!
EUR/RSD 117.5757
Најновије вести