„Ухвати филм” тражи волонтере: Конкурс отворен до 6. јуна

Конкурс за волонтере на 18. међународном фестивалу „Ухвати филм” отворен је до 7. јуна, а реч је о пословима попут превођења са српског на енглески и обрнуто, асистенције око вођења званичних друштвених мрежа и писања текстова за сајт, техничке подршке у организацији и реализацији трибина, изложби и пратећег програма, дружења и подршке гостима фестивала, као и асистенције посетиоцима и гостима с инвалидитетом.
1

Заинтересовани своје податке могу слати на имејл-адресу пр.ухватифилм­гмаил.цом, а осим личних података (име и презима, место становања и формално и неформално образовање), будући волонтери би требало да напишу и мотивационо писмо. Уколико пак желе да се пријаве за послове превођења, неопходно је да напишу и ниво познавања језика.

Сви волонтери ће добити потврду о учешћу и, по потреби, препоруку с описом задужења и ангажовања. Осим тога, имаће прилику и да учествују на радионицама, а више детаља могуће је наћи на сајту ср.ухватифилм.орг.

„Ухвати филм” је једини регионални фестивал о инвалидности и већ 18 година одржава се у Новом Саду, а жеља организатора је да информише јавност о животу, активностима и достигнућима особа с инвалидитетом, те да, између осталог, на тај начин утичу на промене ставова и стварање услова за већу видљивост и укључивање особа с инвалидитетом у све сфере друштвеног живота.

Ј. В.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести