Видиковац чека закупца у Карловцима

Локална самоуправа у Карловцима расписала је оглас за давање у закуп Видиковца на пет година, а почетна цена месечне кирије је 18.000 динара.
1

Како стоји у огласу, пословни простор се даје у закуп за обављање угоститељске делатности, уз могућност организовања културних програма. Комплекс обухвата кафе од  84 метара квадратних, шанк, кухињу, тоалет за особље, магацин и тоалет за госте у склопу објекта ваљкастог обика, а изван њега су тераса са степеништем од 61 квадратног метра, прилазно степениште са одмориштима, амфитеатар са седиштима, плато са крстом и централни и прилазни плато.

Писмене понуде се подносе у затвореној коверти на адресу: Општина Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића број 1, Комисија за давање у закуп непокретности у јавној својини општине Сремски Карловци, са напоменом „не отварати“. Понуде се могу слати препорученом поштанском пошиљком или предати у пријемној канцеларији у Магистрату. Отварање понуда заказано је за 28. новембар у 11 часова.Више информација може се видети на званичном сајту општине сремскикарловци.рс.

За последње три године, колико је познато, Видиковац је два пута био у закупу. 

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести