24седам: Разлог за резолуцију ЕП то што Вучић једини у Европи није увео санкције Русији

Председник Одбора за спољне послове немачког Бундестага Михаел Рот најоштрије је ударио по председнику Србије Александру Вучићу, окрививши га за транспарент и руске заставе којима су махали навијачи Црвене звезде, објавио је портал 24седам, чији текст преносимо у целости:
d
Фото: Screenshot Twitter

- Међу бројним руским заставама, којима су махали навијачи ФК Црвена звезда Београд, налазио се огроман плакат: „Срби+Руси браćа заувек“. ЕУ и САД треба коначно да схвати да фудбалске хулигане, антизападне таблоиде + ТВ станице не контролише Русија, веć сам Вучиć - написао је он на платформи Икс.

Рот, који је иначе пајтос вође листе "Насиљем против Србије" Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, на овај начин разјаснио је због чега је заправо донета резолуција Европског парламента о изборима у Србији.

Фото: Screenshot Twitter

Наиме, разлог је што председник Србије Александар Вучић једини у Европи није увео санкције Русији и није забранио Србима да воле Русију, а Рот је својом објавом практично поручио: Вучићу то никада нећемо опростити, зато ударамо на њега свим средствима!

(24седам)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести