Андреј Вучић подноси кривичне пријаве због Јовањице

БЕОГРАД: Брат председника Србије Андреј Вучић поднеће кривичне пријаве против Драгана Ђиласа, Мирослава Алексића и свих осталих због лажних тврдњи да га је власник органске фарме "Јовањица", Предраг Колувија, звао приликом хапшења због производње марихуане.
andrej vucic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Према писању Информера, Андреј Вучић ће затражити од полиције да са оператером мобилне телефоније, на основу листинга свих долазних и одлазних позива са његовог телефона на дан хапшења Колувије, али и позива реализованих у претходном периоду, утврди да се никада није чуо са власником "Јовањице".

Лист преноси да ће Андреј Вучић ускоро поднети кривичне пријаве против Драгана Ђиласа, Алексића и свих осталих који, како се наводи, лажу да има везе са Јовањицом, јер се никад у животу није чуо са Предрагом Колувијом.

Потпредседник Народне странке Вука Јеремића Мирослав Алексић изјавио је раније данас да има "поуздане информације" из полиције да је власник органске фарме "Јовањица" Предраг Колувија приликом хапшења први позив упутио брату председника Србије, као и да је један од честих контаката у именику Колувије, осим Андреја Вучића и министар полиције Небојша Стефановић.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбацио је као "апсолутну лаж" Алексићеве тврдње да је било ко из државе имао везе са криминалом на пољопривредном добру "Јовањица" у Старој Пазови, где је недавно откривена плантажа марихуане, а више људи ухапшено и поручио да је држава озбиљна у борби против трговине дрогом.

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести