Бечић: Обрадовић би да га грађани воле као Александра Вучића

Највећи проблем у животу Бошка Обрадовића је неизмерна жеља да га грађани воле и поштују као Александра Вучића, поручио је Игор Бечић, народни посланик и Председник одбора за контролу служби безбедности Скупштине Србије, у реаговању на најновији иступ лидера Двери Бошка Обрадовића.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

„Из тог огромног комплекса од успеха Александра Вучића родила се немерљива мржња коју Обрадовић није у стању да обузда и бојим се да му не би била на одмет стручна помоћ како би научио да каналише своју мржњу и научи да је претвори у нешто корисно за грађане Србије“, каже Бечић.

„То што он, Ђилас и Јеремић не могу да добаце ни цензус спуштен на три посто не сме бити оправдање за позивање на насилну промену власти пучем или државним ударом. Такве насилне методе су законом кажњиве и због тога поздрављам одлуку Министарства одбране да поднесе кривичну пријаву против Обрадовића због угрожавања уставног уређења и безбедности Републике Србије“, каже Бечић.

„Како се избори приближавају Обрадовић постаје све насилнији и државни органи би требало да благовремено реагују, јер је безбедност грађана Републике Србије приоритет.Република Србија је демократска држава у којој постоји уставно уређење власти. Бошко Обрадовић и сви остали који мисле другачије и сматрају да је Србија земља трећег света у којој се власт мења пучем и насилним методама су се малкице прерачунали“, поручује Игор Бечић, народни посланик и Председник одбора за контролу служби безбедности.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести