Чеда Јовановић примљен у болницу, корона оставила последице

БЕОГРАД: Председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић налази се у болници где због јаких болова прима тродон, чак и морфијум, јављају београдски медији.
ceda jovanovic tanjug
Фото: Tanjug

Иако је Јовановић, како је његова супруга Јелена Јовановић изјавила, од половине јула негативан на корону, није био способан за нормалан живот, тешко је дисао, брзо се замарао..

Последња два месеца осећао је снажне болове у дијафрагми, говорио је како му се неочекивано скраћује дах, последњих дана су се појавили болови у грудном кошу и абдомену који су у петак постали толико неподношљиви да је прекинуо састанак на којем је био у граду и сам отишао у ковид амбуланту, рекла је за Блиц Јелена Јовановић.

“После снимања, лекари су му искрено рекли да нешто слично још нису видели, да налази крви и рендгена превазилазе њихово знање и да хитно мора у болницу. Јавио ми се из (болнице) ''Драгише Мишовића", рекла је Јовановићева супруга и додала да се он придржавао свих савета лекара.

У медијима су се последњих дана појављивале различите информације о Јовановићевом стању, које по речима његове супруге, нису тачне. Он има обострану упалу плућа која се заправо вуче још из јула, уз њу и емболије, али шта је права дијагноза лекари тек треба да открију.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести