Дачић: У оптужбе против Палме од почетка укључена политика

БЕОГРАД: Председник Скупштине Србије и лидер СПС Ивица Дачић, изјавио је данас да су против Драгана Марковића Палме изнете тешке оптужбе и да је у тај случај од почетка укључена политика, а да то питање треба препустити институцијама.
dacic
Фото: Youtube Printscreen

Дачић је рекао да против његовог коалиционог партнера није поднета кривичну пријава него да је, како каже, била намера да се о томе говори у јавности.

''Од првог тренутка је било јасно да ће се водити политичка кампања и борба. Сведочење Мариникер Тепић у Јагодини претворено је у политички хепенинг са поруком да ће се та прича наставити, јер се неће рећи имена, изнети докази, нити било шта конкретно'', рекао је Дачић за ТВ Пинк.

Он је додао да на основима анонимности неће моћи да се започне кривични процес против Марковића и да се оптужбама против њега потврдило да се одавно изашло из фер-плеја у политичким односима.

''Ушли смо у то да се све прљаве ствари дозвољавају, а када је Марковић поставио питање и показао папир да је супруга Драгана Ђиалса пријавила породично насиље, кажу да је то беспримерни напад'', рекао је Дачић.

Додао је да су против Марковића изнете тешке оптужбе за које неко мора да одговара, али да то не сме да буде део политичке борбе.

Позвао је Маринику Тепић и све друге да се то питање препусти институцијама.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести