Ђукановић на ФБ: Веља то не би могао без логистике из СНС

БЕОГРАД: Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић се на Фејсбуку обратио председнику СНС и Србије Александру Вучићу оценивши да банда Вељка Беливука не би могла да ради све што је радила да није имала логистику људи из странке.
vladimir djukanovic fonet
Фото: FoNet/Ognjen Stevanović

Он је написао да је далеко већи проблем од полицијске логистике, то што је Беливук имао политичку логистику, и истакао да је време да се именом и презименом прозову људи који су се богатили док је Вучић радио на томе да од Србије угледну земљу, гради путеве, доводи инвестиције, јача војску, као и да од њега очекује да то уради.

То је исти онај политичар, односно то су исти они политичари, који су циљано достављали опозиционим медијима спиноване информације путем којих су криминализовали вас, вашег сина и брата. То је исти онај политичар, односно то су исти они политичари, који су бирали поједине опозиционе политичаре да им буду портпароли у изношењу лажи о вама и вашој породици, навео је Ђукановић, не наводећи конкретна имена.

Он је неименованим политичарама приписао и да су изградили озбиљну мрежу сарадника по правосуђу и безбедносним структурама и који су преко банде која је похапшена чистили терен за свој долазак на власт и енормно богаћење.

Уколико се странка не обрачуна са тим особама, додао је више се неће активно бавити политиком.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести