Ђукановић:Нисам организовао бакље, за идеје и на робију

БЕОГРАД: Посланик СНС Владимир Ђукановић изјавио је данас да није организовао паљење бакљи, али да му је свака најављена кривична пријава против њега “као орден”, јер се бори против тога да се, како каже, "зликовци не врате на власт".
vladimir djukanovic fonet
Фото: FoNet/Ognjen Stevanović

Ђукановић каже и да је спреман, ако треба, да иде и на робију за своје идеје.

“Видим пишу разне кривичне пријаве. Све што ми напишу је орден, јер сам поносам зато што се борим против њих, да се зликовци не врате на власт, зато што су нас огулили, уништили и упропастили ову земљу”, рекао је Ђукановић у Скупштини Србије.

Он је рекао да ће и даље подстрекавати људе да се супротставе бившој власти, али да није организавао бакљаду.

“Што се тиче организовања, нажалост, нисам, али сам спреман да прихватим апсолутно све то што ми наводите и ако треба да идем да робијам за своје идеје”, поручио је Ђукановић.

Он је рекао да је претходних дана свашта доживљавао преко друштвених мрежа од људи који се крију иза лажних профила, да су га псовали, претили му, псовали му децу, али поручује да га је то само ојачало.

Посланик СНС је оценио да Драган Ђилас води кампању по унапред смишљеном сценарију што се, како је протумачио, видело на снимку који је објавио где позива сниматеља, каже му да снима, па онда мало позове Ољу Бећковић, па се све то шири по друштвеним мрежама.

“Тачно видите да је неко све ту организовао, зато што су немоћни и не знају више шта да раде од беса, јер их народ неће. И онда морају да глуме жртву”, рекао је Ђукановић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести