Ђукић Дејановић осудила негативне коментаре о здрављу Вучића

БЕОГРАД: Министарка без портфеља задужена за популациону политику Славица Ђукић Дејановић најоштрије је осудила негативне коментаре на рачун здравственог стања председника Александра Вучића, који су се појавили у средствима јавног информисања.
djukic dejanovic
Фото: Tanjug (Dimitrije Goll)

"Забрињавајуће је да се крупни дефекти у политичкој платформи и изостанак политичких циљева Савеза за Србију попуњавају жељом за лошим здравственим стањем нашег председника и наравно да то најоштрије осуђујем, што чини и огроман број грађана Србије", навела је мнистарка у саопштењу које је доставила медијима.

Каже да је највећи број грађана с великом пажњом и уз пуну подршку пропратио информацију о здравственом збрињавању председника Вучића, али примећује да поједини злонамерни и злуради коментари, као и шаљиве инсинуације на рачун здравственог стања и исхода лечења председника државе више говоре о онима који их дају и "у најмању руку су ван оквира политичке, па и сваке друге културе".

Према њеним речима, интензитет активности које председник Вучић води, нажалост су као последицу имале атак на његов организам и здравље.

Ипак, како каже, "његова виталност и изванредна стручност лекара са Војномедицинске академије дали су жељени резултат", те је, додајем радује чињеница што ће се председник већ сутра вратити својим редовним државничким активностима.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести