Ђурђев: Нови Сад зна да је Вучевић најбољи, Новаковић најгори

„Лажне оптужбе на рачун непостојеће спреге између политичког и полицијског руководства Новог Сада и криминалног миљеа које је изнео бивши градоначелник Бора Новаковић, који је градом управљао у време када су у нашој земљи извршене срамне приватизације, а привредна активност у Новом Саду замрла наносе огромну штету угледу Новог Сада и његових грађана и за сваку су осуду,  изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Он је истакао да је Вучевић од Новог Сада направио регионални економски развојни центар, остварио највећи буџет у градској историји, покренуо више стотина пројеката и, заједно са сарадницима, од њега направио престоницу европске културе.

„Председник Александар Вучић је својим личним залагањем довео толико страних инвеститора у Нови Сад колико сви његови претходници нису успели заједно, а резултати његове борбе против организованог криминала доказ су да са истим не да није у спрези, већ му немилосрдно чупа корење широм земље, укључујући и Нови Сад” - истакао је Ђурђев.

Председник Српске лиге сматра да Новаковићу и њему сличним највише смета то што је Нови Сад у последњих десет година поново постао Српска Атина.

„Смета им родољубље Новог Сада и Новосађана, смета им што је градска власт показала прави дух Војводине која поштује и воли све своје грађане, али се и не стиди свог Српства. Економске резултате постигнуте у Новом Саду више нико и не оспорава, јер је аргументе против њих немогуће наћи”, закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести