ЂУРЂЕВ: Вучевић је за Поноша Наполеон лично, Војска Србије је јача него икада!

Последња особа која може било шта да приговори Милошу Вучевићу и његовом вођењу Министарства одбране наше земље је Здравко Понош, човек који је био НАТО агент од утицаја у време прошле власти и који је заслужан за систематско и планско разарање Војске Србије, укључујући и преко 20.000 војника отераних из исте.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Вучевић можда нема војно образовање, али је у пракси показао да је за Поноша Наполеон лично, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Судећи по његовим речима, Вучевић је успешно руководио неутралисањем двају непријатељских дронова на територији централне Србије, затим модернизацијом војске кроз набавку најсавременијих и најефикаснијих оружја и оруђа, те је, заједно са председником Србије Александром Вучићем најзаслужнији за то што је Војска Србије престигла хрватску војску, те представља најреспектабилнију војну силу у региону.

- Ово последње очигледно највише боли Поноша као хрватског држављанина. Нисмо га чули да је похвалио наше службе након што су успешно раскринкале хрватску шпијунску мрежу. Смета му, очигледно, и то што ће Вучевић највероватније бити премијер, а не неки од кандидата које су гурали Поношеви западни инструктори. На његову жалост, мораће да се привикне на то да живи у слободној и независној земљи која заслужује домаћина и родољуба на челу Владе Србије попут Вучевића - закључио је Ђурђев.

Пинк.рс

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести